Időjárás

HORVÁTORSZÁG IDŐJÁRÁSA 2018.03.20-ÁN

Túlnyomóan felhős időjárás lesz ma Horvátországban. Az Adrián kisebb esőzések várhatóak,de a nap vége felé lent délen akár még havazás is előfordulhat. Mérsékelt északkeleti, keleten pedig északnyugati szél fog fújni. Az Adria középső és északi részein a megerősödő Bura szél dominál. Éjjel a Velebit környékén viharos erejű északnyugati szél lesz, Keleten pedig erős déli irányú. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és 4  °C között alakul, az Adrián pedig 7 -13 °C.

HORVÁTORSZÁG IDŐJÁRÁSA 2018.03.15-ÉN

Országszerte felhős, helyenként napos idő várható. Az Adrián és a szomszédos területeken kialakulhatnak kisebb záporok és zivatarok is. Délután megerősödhet a felhőzet és tartósabb esőzés is várható. A szárazföldön déli és délnyugati szél fog fújni, az Adrián mérsékelt és erős szelek váltják egymást. Később erős déli szél lesz jellemző. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 °C között alakul.

HORVÁTORSZÁG IDŐJÁRÁSA 2018.03.13-ÁN

Délután folytatódik a napos, de helyenként felhős időjárás. Az eső is eleredhet, de ez nem számottevő. Az Adrián kisebb viharok is előfordulhatnak. Gyenge és mérsékelt délnyugati és nyugati szél fog fújni. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 °C között alakul, míg a hegyekben kicsit alacsonyabb lesz a hőmérséklet.

HORVÁTORSZÁG IDŐJÁRÁSA 2018.03.12-ÉN

Változóan felhős időjárás lesz, Az Adrián időszakosan megerősödhet a felhőzet és helyenként eső is előfordulhat. Dalmáciát és Szlavónia vidékét főleg záporok és zivatarok jellemzik. Horvátország középső területein száraz, napos idő várható. Mérsékelt délnyugati szél fog fújni, míg az Adrián a szélirány délire változik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15-20 °C, a hegyekben és az Adria északi részein kicsit hűvösebb lesz az időjárás!